Pasfoto's

Voor bedrijven en particulieren

 

Wij komen bij u thuis! Slecht ter been of  visum nodig voor uw werknemers en is het lastig het werk neer te leggen om een fotograaf te bezoeken, wij helpen u graag. De officiële pasfoto's worden ook thuis afgeleverd en in ons archief opgeslagen zodat een 2e set snel besteld is. (U op onze locatie ontvangen voor pasfoto's is niet mogelijk)

readMore

 

pasfotoservice 

 

Hulp, onderhoud en storingen/klachten oplossen 

 onderhoud-PC

Of het nu gaat om het leveren van een nieuw systeem of uw bestaand computerprobleem op te lossen, wij helpen u graag. Elke wens of probleem is weer apart te noemen en kan door ons verholpen worden na overleg. Neem gerust vrijblijvend contact op en leg uw wens voor.

 

Uw oude desktop of laptop nieuw leven inblazen

Het XP tijdperk (oud Windows besturingssyteem) dient achter ons te zijn, althans dit willen alle instanties die online met uw geld bezig zijn. De bescherming van dit besturingsysteem wordt niet meer ondersteund en is dus instabiel geworden. Reden om deze oude computers om te zetten. Ook trage computers die na het XP tijdperk op de markt zijn gekomen zijn uitstekend om te zetten naar dit geweldig besturingssyteem. Omzetten en configureren gaat in overleg met de gebruiker, maatwerk. Wilt u meer informatie, neem dan even contact op!

>> Vele zijn afgelopen jaar overgegaan naar dit systeem. Allen hebben na gebruik dezelfde "klacht" , ... mijn computer is veel te snel geworden !

andLinux logo

.