Pasfoto's

Voor bedrijven en particulieren

 

Wij komen bij u thuis! Slecht ter been of  visum nodig voor uw werknemers en is het lastig het werk neer te leggen om een fotograaf te bezoeken, wij helpen u graag. De officiële pasfoto's worden ook thuis afgeleverd en in ons archief opgeslagen zodat een 2e set snel besteld is. (U op onze locatie ontvangen voor pasfoto's is niet mogelijk)

readMore

 

pasfotoservice 

 

Pasfotoservice 

Een pasfoto is in onze samenleving niet meer weg te denken.  De eisen aan en pasfoto zijn door de jaren heen steeds strakker geworden en de punten waar men een goede pasfoto kan laten maken worden steeds schaarser. Unieke pasfoto service. "Pasfoto's aan huis". Deze service is ideaal voor mensen die alleen buiten reguliere uren een pasfoto kunnen laten maken en het huis niet uit kunnen. Een afspraak maken doet u hier !

pasfoto's volgens Europeese richtlijnen nederlandeur               € 10,00
pasfoto's volgens U.S.A. richtlijnen usa  India Vlag            € 12,50
verwerkingskosten *   +        €  7,50
bestand digitaal toesturen (email) +        €  4,50
2e set pasfoto's  (p/p) korting         50 % 
grote foto bij pasfotoset 10x15 €  5,00

 * Verwerkingskosten, alleen als u thuis bent bezocht


Pasfotoservice voor bedrijven en instellingen
 pasfotoservice

Voor bedrijven en instellingen met werknemers in dienst die met regelmaat een pasfoto nodig hebben bieden wij een pasfotoservice op maat. Bij deze service moet u denken aan foto's voor een werk visum in binnen of buitenland, bedrijfspasen, zeemansboekjes enz. Hiervoor richten wij binnen het bedrijf een werkplek in en fotograferen ter plaatsen. Dit scheelt enorm aan tijd en rompslomp. De officiële foto's worden binnen 24 uur geleverd en opgenomen in ons archief zodat er altijd weer nabesteld kan worden. De werkplek dient slechts een paar m2 te zijn. Een gang of bedrijfskantine is prima geschikt. >> Afspraak maken <<

.