Pasfoto's

Voor bedrijven en particulieren

 

Wij komen bij u thuis! Slecht ter been of  visum nodig voor uw werknemers en is het lastig het werk neer te leggen om een fotograaf te bezoeken, wij helpen u graag. De officiële pasfoto's worden ook thuis afgeleverd en in ons archief opgeslagen zodat een 2e set snel besteld is. (U op onze locatie ontvangen voor pasfoto's is niet mogelijk)

readMore

 

pasfotoservice 

 

Camera-Service

Bent u de trotse eigenaar van een SLR camera en ziet u ufo's in de luchten op uw foto's, dan wordt het tijd dat de sensor wordt gereinigd. Deze klus dient grondig en met de juiste middelen te gebeuren. Ik raad u aan dit niet op de lange baan te schuiven.

Het komt uw camera ten goede en de ingreep is een stuk eenvoudiger als er tijdig wordt ingegrepen. Voorkomen is immers beter dan genezen. Een reguliere sensorcleaning incl. cameracontrole kost € 35,- Is er onverhoopt meerwerk dan wordt eerst contact opgenomen zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Als u in Leiden woont wordt uw camera persoonlijk bij u thuis afgehaald, u krijgt hier een afgiftebewijs van. Woont u buiten Leiden, dan wordt er een kleine vergoeding voor het ophalen berekend.

TIP: Pas op met vuil, zand en stof; wissel lenzen alleen in een stofvrije omgeving!

Gaat u binnenkort belangrijke foto's maken en wilt u dat uw apparatuur tip top in orde is, laat dan van u horen en stuur ons een bericht via het contactformulier. Wij maken een prijs en geven u de zekerheid dat u op uw apparatuur kunt vertrouwen.

Kleine reparaties buiten de garantie

Kleine reparatie voeren wij in overleg met u uit. Let er wel op dat de meeste camera's vandaag de dag een garantietermijn van 2 jaar kennen. Controleer dit even, want het kan u geld besparen. Mocht de reparatie niet kunnen worden uitvoeren dan bestaat de mogelijkheid de camera bij een gecertificeerde reparateur aan te bieden. Deze werkt nauw samen met de camerafabrikant en heeft vaak ook onderdelen op voorraad. Ook hiervoor kan vooraf een offerte voor worden opsteld en verdere voorwaarden worden besproken.

Controle en waardebepaling gebruikte apparatuur

Met regelmaat tref ik mensen die overwegen hun fotografie-hobby met de aanschaf van een 2e hands camera te beginnen. Hier is in principe helemaal niets op tegen. Alleen, wanneer weet je dat je geen "kat in de zak" koopt. Staat u voor zo'n aanschaf en heeft u twijfels, vraag dan of de camera gekeurd mag worden. Dit, plus een juiste waardebepaling, doen wij graag voor u!

Ik wil voorstellen om het niet zo te doen:

cam serv

 
.