Pasfoto's

Voor bedrijven en particulieren

 

Wij komen bij u thuis! Slecht ter been of  visum nodig voor uw werknemers en is het lastig het werk neer te leggen om een fotograaf te bezoeken, wij helpen u graag. De officiële pasfoto's worden ook thuis afgeleverd en in ons archief opgeslagen zodat een 2e set snel besteld is. (U op onze locatie ontvangen voor pasfoto's is niet mogelijk)

readMore

 

pasfotoservice 

 

Wij digitaliseren uw oude films, video's, dia's, negatieven en muziek

films

Wij zetten veel beeldmateriaal om naar DVD of CD. Enkele voorbeelden zijn: U-Matic, Betamax, Video 2000, VHS en diverse smalfilm systemen. Heeft u materiaal dat uit Amerika komt of geschikt gemaakt moet worden voor Amerika dan kunnen wij ook voor u wat betekenen. (norm vertalen) Ook audiomateriaal omzetten behoort tot onze mogelijkheden.

Het moet gek gaan als wij op dit gebied u niet kunnen helpen. Voor Leiden hebben wij de unieke haal en breng service. Vooraf wordt er met u besproken wat de kosten zullen zijn en wordt u wegwijs gemaakt om het materiaal op een juiste manier aan te leveren. Wilt u gebruik maken van onze diensten op dit gebied, stuur ons dan een bericht via het contactformulier.

Prijslijst

In onze prijslijst ziet u wat de kosten en levertijden zijn.

 

.