Pasfoto's

Voor bedrijven en particulieren

 

Wij komen bij u thuis! Slecht ter been of  visum nodig voor uw werknemers en is het lastig het werk neer te leggen om een fotograaf te bezoeken, wij helpen u graag. De officiële pasfoto's worden ook thuis afgeleverd en in ons archief opgeslagen zodat een 2e set snel besteld is. (U op onze locatie ontvangen voor pasfoto's is niet mogelijk)

readMore

 

pasfotoservice 

 

Onze Fotoservice

Of het nu gaat om uw vakatiefoto's of dierbaar portret, wij zorgen dat u tevreden bent. In de loop der jaren is er op fotogebied veel veranderd. Wij kunnen een opsomming maken van wat wij allemaal voor u kunnen betekenen maar zo'n eindeloze lijst zou u niet plezieren. Neem voor uw wens contact op, het moet raar lopen als wij u niet kunnen helpen.


Fotobewerking

(voorbeeld fotoretouch - ga met de muis over de foto.....)

moeder kind.1

Hoe vaak komt het niet voor dat een foto gedupliceerd moet worden omdat een familielid hier ook een afdruk van wil of dat een schoolfoto van de kinderen ook bij opa en oma in een lijstje moet. Heeft u een scanner maar laat de kwaliteit te wensen over of is de afbeelding te groot, beschadigd of te bewerkelijk?  Dan biedt Foto Korenhof uitkomst.

Foto's dupliceren / scanservice

Uw originele foto kan ik exact kopiëren. Wilt u een maat groter of kleiner, dan kan dat ook. Zelfs foto's op medaillon grootte zijn mogelijk!

Beschadigingen wegwerken (retoucheren) - specifieke wensen

Vaak zijn foto's beschadigd geraakt of verkleurd. Met mijn ervaring en apparatuur ben ik in staat om de foto weer in nagenoeg nieuwstaat te krijgen. U zult versteld staan van het resultaat. Het is moeilijk om een exacte prijsopgave te doen; niet elke bewerking is immers even arbeidsintensief. De mogelijkheden worden echter vooraf met u besproken zodat u weet wat haalbaar is en wat de kosten ongeveer zullen bedragen. Het beeldmateriaal kunt u digitaal aanleveren en/of uploaden.

Foto voor uitvaart

Foto's aanpassen voor een uitvaart of afscheid van dierbaren krijgt altijd extra aandacht en geniet ook voorrang t.o.v. reguliere opdrachten. Hierdoor kan ik snel leveren.

Foto uitnodiging / fotowenskaart

Heeft u een feest waarvoor u een leuke uitnodiging wilt sturen of wilt u van uw mooiste "winter" foto een kerstkaart maken met een persoonlijke noot of tekst? Ik ontwerp graag in overleg een proefexemplaar dat u vrijblijvend kunt beoordelen.

Mooie foto's verdienen aandacht

Uw eigen foto maar ook de foto's door ons gemaakt kunnen op diverse manieren schitteren. Zie hier om een indruk op te doen.

 
.